E.COUDRAY – A FRANCIA ELEGANCIA!

E.Coudray a Francia Elegancia - blog.emagnolia.hu

E.COUDRAY  – A FRANCIA ELEGANCIA!

Az E.Coudray azon Francia parfüm családok egyike, aminek a története teljesen a 19. század elejéig  nyúlik vissza.

1822-ben XVIII. Lajos Francia király idején, Edmond Coudray vegyész, hivatalos ellátója lett nemcsak a francia királyi családnak, de az Angol, Olasz, Osztrák, Portugál, Brazil és Orosz felségeknek is. Alkotásai parfümökből, szappanokból, test krémekből és kenőcsökből álltak, amiket előszeretettel használtak a királyságok és persze az Arisztokrata társadalmi réteg. Gondosan válogatott összetevőkkel dolgozott és kreációi egyediek voltak. Forradalmian újnak számítottak a termékei, hiszen az akkor elfogadottnak számított erős, dús illatokkal szemben Eau de Toilette alapon, főleg virágos összetevőkkel készített hosszan tartó parfümöket. Alkotásai között vannak: “Rêve de Reine” (Dream of Queeen), “Gants poudrés” (Powder gloves), “Bouquet des souverains” (Sovereign bouquets), és a híres “Agua Divina” (Divine water). Mindezek az illatok történelmet írtak. Vonásaik és a hagyomány a mai napig él minden termékben, amiket a kifinomultság, jó minőség és nőiesség jellemez.

Az E.Coudray parfüm illatok tehát régi receptúrákon keresztül élnek tovább ahol nagy hangsúlyt fektetnek a virágos összetevőkre. Szimbolikus és nemes darabokat használnak, mint a Rózsa, Jácint, Liliom, Ibolya vagy akár az Írisz. A termékek együttes használatát úgy képzeljük el, mint egy kényeztető ”rituálét”. A nő, a kiválasztott illaton keresztül nemcsak ápolja és kényezteti a testét, hanem megteremti a testi-lelki egyensúlyt is. Az E.Coudray testápolási és habfürdő krémjei minden túlzás nélkül az egyik legjobbnak számítanak a prémium szépségápolás termékek piacán! Csodálatos növényi összetevői bársonyossá és hidratálttá varázsolják bőröd, miközben teljesen egyedi illat fátyol vesz körül. Az érzékeken, érzelmeken és feminitáson van a hangsúly minden alkalommal.

A brand arculatát képviselő Sylvie Dumontier idézete:

”Coudray a feminitás üzenete az illatokon és textúrán keresztül. Szükségtelen bármilyen protokoll, csak hagyd magad kényeztetni. Az illat olyan, mint egy ékszer. Azért választjuk, és hordjuk, mert meghatározza személyiségünket úgy, mint a smink vagy a hajunk színe. Szeretjük az illatot, mert büszkék vagyunk rá és ez az, amit megosztunk a körülöttünk lévőkkel minden percben. Coudray segít abban, hogy felépítsük vagy kiegészítsük identitásunkat és a környezetünk ezt fel fogja ismerni. Edmond Coudray szelleme és elképzelései ma is élnek az illatokban, és mint egy igazi párizsi lány ezért örökké hálás leszek!”

Ha felkeltette érdeklődésed a cikk akkor tekintsd meg kínálatunkat online áruházunkban ide kattintva!

I Testápolás Termékek I Luxus Parfüm I Margaret Dabbs I

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük