BEMUTATKOZIK MAGARET DABBS!

Bemutatkozik Margaret Dabbs - blog.emagnolia.hu

MARGARET DABBS – EGYENESEN LONDONBÓL!

Margaret Dabbs termékei az elsők a világon, amik speciálisan, gyógy-pedikűrösök és ortopéd orvosok kutatói bevonásával lettek több év alatt kifejlesztve prémium kéz és lábápolás céljára.

A világ néhány helyén forgalmazzák csupán a termékcsaládot, és csakis speciális szalonok, szépség klinikák és luxus hotelek azok ahol szakmai tanácsadás mellet elérhetőek bárki számára. Megtalálhatóak többek között például Dubaiban – Palazzo Vearsace Hotel; Londonban – Harrods, Liberty, Fortnum & Mason; vagy éppen speciális stúdiókban, Barcelonában és Qatarban. Sok éves angliai múltunknak és kapcsolatainknak köszönhetően először Magyarországon, kizárólag mi forgalmazzuk Margaret termékeit.

Az innovatív márka teljesen egyedi formulájával egyesíti a szépség és egészség megőrzéséhez szükséges összetevőket, ezért teljesen egyedi pozíciója van a piacon. Margaret Dabbs ortopéd szakorvosként kezdte pályáját és a problémás lábak területén vált szaktekintéllyé. 1998-ban nyitotta meg első magán klinikáját Londonban ahol gyógyászati módszerei pedikűr területén váltak világhírűvé. Az addig általa használt termékek nem nyújtottak sem minőségben, illatban vagy hatékonyságban olyan eredményt, amit szeretett volna, ezért döntött úgy hogy szakértői csapatával saját ”brand” építésébe kezd azért, hogy forradalmian új és hatékony termékeket hozzon létre. Eltökéltsége kimagasló sikereket hozott a luxus termékek piacán, hiszen szakmai elismerést és vásárlói lojalitást vívott ki magának rövid idő alatt. Az iparág ma már viszonyítási alapként kezeli a brandet, ugyanis hozzá csak felzárkózni próbálnak a többiek. Számos terméke lett díjnyertes és a szépségipari szakértők etalonnak tartják a brandet.

Minden problémára van megoldás a palettán a száraz bőrtől az öregedő kezekig, sőt még a Vegánoknak is fejlesztettek ki egy teljes családot. Először és kizárólag nálunk elérhetőek a termékek Magyarországon, ahol teljes szakmai hátteret és tanácsadást biztosítunk kedves vásárlóinknak!

PRÉMIUM LÁBÁPOLÁS TERMÉKEK

Az első valódi szépség kúra a lábaknak. A termékek luxus színvonalú prémium összetevőket tartalmaznak, azért hogy szép és egészséges lábaink legyenek. Magas koncentrátumú Emu Madár olajat tartalmaznak, ami nagymértékben segít a bőr hidratálásában és gyógyításában, valamint lelassítja a bőr öregedési folyamatát. A termékek rendszeres használata tartós eredményeket produkál. Friss illatát a citrom mirtusz kivonatából, mandarinból és muskátliból nyeri.

PRÉMIUM KÉZÁPOLÁS TERMÉKEK

Fiatalító, prémium minőségű termékcsalád, aminek formulája a fiatalos, puha és ápolt kezekért lett kifejlesztve. Nagy koncentrátumú Emu Olaj és növényi kivonatok használatával segít őrizni bőrünk természetes puhaságát és rugalmasságát, valamint mandarin és muskátli olajakat használ a lenyűgöző friss illat eléréséhez.

A termékcsalád teljes skálája megtalálható webáruházunkban, de ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

I Margaret Dabbs I Kézápolás Termékek I Lábápolás Termékek I

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük